Pàgina inicial > Notícies > El grup espanyol d’arxivers parlamentaris del Consell Internacional d’Arxius fa la seua reunió anual en les Corts Valencianes
Ajuda

El grup espanyol d’arxivers parlamentaris del Consell Internacional d’Arxius fa la seua reunió anual en les Corts Valencianes
29-05-2017

Les Corts Valencianes han estat triades com la seu de La XXI reunió anual del grup espanyol de la secció d’Arxius i arxivers parlamentaris i de partits polítics del Consell Internacional d’Arxius (SPP-ICA), que se celebrarà els dies 1 i 2 de juny, per a tractar temes professionals i també la renovació de càrrecs de l’associació.
 
  El President de les Corts i de la Conferència de Presidències de Parlaments Autonòmics (COPREPA), Enric Morera, serà l’encarregat d’obrir la reunió anual dels arxivers parlamentaris a les 10 hores del proper dijous, 1 de juny. També donarà la benvinguda la Presidenta del grup espanyol d’Arxivers Parlamentaris, Paloma Vaquero, responsable de l’arxiu de les Corts de Castella i Lleó. Després de les salutacions, començarà una intensa reunió de treball amb ponències sobre la conservació de les pàgines web i sobre la gestió de la documentació de les Presidències dels parlaments.
 
  Dins de l’agenda de treball també està prevista una visita a l’arxiu històric del Col·legi de l’Art Major de la Seda de València i a l’església de Sant Nicolau.
 
  L’altre tema de treball de la reunió anual dels responsables d’arxius dels parlaments autonòmics serà la gestió de documents electrònics i la creació d’un arxiu electrònic únic. La trobada finalitzarà divendres per al vesprada amb temes d’organització i treball intern d’esta secció del Consell Internacional d’Arxius que conclourà amb la renovació de càrrecs.
 
  Per al President de les Corts i de COPRERA, Enric Morera, “és tot un honor que el Palau dels Borja siga la seu triada pels arxivers i arxiveres dels parlaments autonòmics per a celebrar la seua reunió anual, el que demostra que les assemblees legislatives estem connectades també en l’àmbit professional, hi ha un fluid intercanvi de saber, de coneixements, d’experiències que ens ajuden a millorar, a ser més efectius en el nostre treball que no és altre que treballar per la ciutadania”.
 
  NOTA: Adjuntem el programa de la reunió dels arxivers en PDF.
 
 

Seguiu Les Corts al:
Corts Valencianes. Plaça Sant Llorenç, 4 - 46003 València. Tlf. +34 963 876 100
(Resolució optimitzada de 1280x1024 píxels)